#trndnl

Popular

Nederlandse trnd-partners opgelet! Vanaf NU kun je je inschrijven voor ons nieuwe trnd-project met CEWE PhotoGurus 📸📸📸 We testen de app, geven onze mening en ontvangen een gratis fotoboek! Ga snel naar trnd.com/nl en schrijf je in 😀📱 #cewephotogurus #app #photos #trnd #trndnl
Nederlandse trnd-partners opgelet! Vanaf NU kun je je inschrijven voor ons nieuwe trnd-project met CEWE PhotoGurus 📸📸📸 We testen de app, geven onze mening en ontvangen een gratis fotoboek! Ga snel naar trnd.com/nl en schrijf je in 😀📱 #cewephotogurus #app #photos #trnd #trndnl
@trendinaliaDO: @AmaraLaNegraALN la 1ª mención de 'Amara La Negra' aparece en tu TL. ¡Ahora es Tendencia en República Dominicana! #trndnl ( I just Became the #1 #TrendingTopic In all Dominican Republic! Right Now) #Goals
Somos tendencia a nivel nacional. 
⒈ #21Oct
⒉ #ANCSeguimosEsperando
⒊ #FelizSabado
⒋ #dashccs
⒌ STORM POET

2017/10/21 13:56 -04 #trndnl https://t.co/TZZWvFfY1p
نجاحات كوسيم في الخارج :
يوم امس ٢٦/٤ عرضت الحلقة الاخيرة من الموسم الاول على قناة canal 13 في دولة تشيلي الحلقة الاخيرة حققت نسبة مشاهدة بلغت ١١.٣ 
اما هاشتاغ الحلقة الاخيرة لمسلسل كوسيم والذي حمل عنوان #kosemtemandasaludos فقد شارك فيه اكثر من مليوني شخص داخل دولة تشيلي حيث بلغت نسبة المشاركين في التريند 2.090.996 
26/04 #Rating 🇨🇱
Excelente noche para #Kosem que cerró su 1 temporada con buenos 11.8 ptos y siendo 2 de su franja #BerenSaat @canal13 https://t.co/2ZhlJqp9rS
2.090.996 personas podrían haber visto #KosemTeMandaSaludos desde su 1ª mención hasta convertirse en Tendencia. #trndnl 
اما في باكستان فعلى الرغم من مرور اكثر من شهر على انتهاء عرض الموسم الاول اعلنت القناة العارضة بدء عرض الموسم الثاني وطلبت ردود افعال الجمهور حول الموسم الاول والذي حقق نسبة مشاهدة مرتفعة كانت النتيجة ان طلبت نسبة مرتفعة من المشاركين اعادة عرض الموسم الاول ولذلك قررت القناة تأجيل عرض الموسم الثاني واعادة عرض الموسم الثاني اعتبارا من ١٧ نيسان 
#berensaat #kosemsultan #MuhteşemYüzyılKösem
نجاحات كوسيم في الخارج : يوم امس ٢٦/٤ عرضت الحلقة الاخيرة من الموسم الاول على قناة canal 13 في دولة تشيلي الحلقة الاخيرة حققت نسبة مشاهدة بلغت ١١.٣ اما هاشتاغ الحلقة الاخيرة لمسلسل كوسيم والذي حمل عنوان #kosemtemandasaludos فقد شارك فيه اكثر من مليوني شخص داخل دولة تشيلي حيث بلغت نسبة المشاركين في التريند 2.090.996 26/04 #Rating 🇨🇱 Excelente noche para #Kosem que cerró su 1 temporada con buenos 11.8 ptos y siendo 2 de su franja #BerenSaat @canal13 https://t.co/2ZhlJqp9rS 2.090.996 personas podrían haber visto #KosemTeMandaSaludos desde su 1ª mención hasta convertirse en Tendencia. #trndnl اما في باكستان فعلى الرغم من مرور اكثر من شهر على انتهاء عرض الموسم الاول اعلنت القناة العارضة بدء عرض الموسم الثاني وطلبت ردود افعال الجمهور حول الموسم الاول والذي حقق نسبة مشاهدة مرتفعة كانت النتيجة ان طلبت نسبة مرتفعة من المشاركين اعادة عرض الموسم الاول ولذلك قررت القناة تأجيل عرض الموسم الثاني واعادة عرض الموسم الثاني اعتبارا من ١٧ نيسان #berensaat #kosemsultan #MuhteşemYüzyılKösem

Recents

Jubahsouq pun suka Dollanis The Nude Collection ni! Depa kata kaler semua elok2, sungguh pun! Hampa yg tak cuba tu rugiii oiii 😍❤️, dah la serba mampu milik !!!
.
3 ketoi (1box) = RM50 jaa wei, ! untuk 3 org terawai nak kasi freepostage lah ! heheheheheh 😁

www.wasap.my/60176732648/nudecollections
.
#nudecollectiondollanis
#nude
#nudelipmatte
#nudecollections
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
Jubahsouq pun suka Dollanis The Nude Collection ni! Depa kata kaler semua elok2, sungguh pun! Hampa yg tak cuba tu rugiii oiii 😍❤️, dah la serba mampu milik !!! . 3 ketoi (1box) = RM50 jaa wei, ! untuk 3 org terawai nak kasi freepostage lah ! heheheheheh 😁 www.wasap.my/60176732648/nudecollections .#nudecollectiondollanis #nude #nudelipmatte #nudecollections #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #dollanis #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya
Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes?

1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color
.
2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜
.
3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik
.
4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak?
.
5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors
.
6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari
.
Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉
.
.
#dollanislovecollections
#nudecollectiondollanis
#nude
#nudelipmatte
#nudecollections
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes? 1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color . 2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜 . 3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik . 4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak? . 5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors . 6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari . Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉 . .#dollanislovecollections #nudecollectiondollanis #nude #nudelipmatte #nudecollections #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #dollanis #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya
Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes?

1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color
.
2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜
.
3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik
.
4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak?
.
5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors
.
6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari
.
Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉
.
.
#dollanislovecollections
#nudecollectiondollanis
#nude
#nudelipmatte
#nudecollections
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes? 1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color . 2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜 . 3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik . 4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak? . 5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors . 6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari . Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉 . .#dollanislovecollections #nudecollectiondollanis #nude #nudelipmatte #nudecollections #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #dollanis #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya
CODE 04
.
Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes?

1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color
.
2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜
.
3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik
.
4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak?
.
5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors
.
6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari
.
Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉
.
.
#dollanislovecollections
#nudecollectiondollanis
#nude
#nudelipmatte
#nudecollections
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
CODE 04 . Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes? 1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color . 2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜 . 3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik . 4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak? . 5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors . 6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari . Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉 . .#dollanislovecollections #nudecollectiondollanis #nude #nudelipmatte #nudecollections #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #dollanis #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya
CODE 05
.
Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes?

1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color
.
2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜
.
3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik
.
4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak?
.
5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors
.
6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari
.
Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉
.
.
#dollanislovecollections
#nudecollectiondollanis
#nude
#nudelipmatte
#nudecollections
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
CODE 05 . Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes? 1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color . 2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜 . 3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik . 4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak? . 5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors . 6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari . Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉 . .#dollanislovecollections #nudecollectiondollanis #nude #nudelipmatte #nudecollections #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #dollanis #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya
CODE 06
.
Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes?

1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color
.
2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜
.
3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik
.
4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak?
.
5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors
.
6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari
.
Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉
.
.
#dollanislovecollections
#nudecollectiondollanis
#nude
#nudelipmatte
#nudecollections
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
CODE 06 . Apa itu Dollanis Love Collection Lipcremes? 1. Sangat ‘pigmented’ - membuatkan bibir anda penuh dengan color . 2. Membuatkan bibir anda kelihatan penuh dan mungil. Siapa tak nak bibir ‘hot’ macam Angelina Jolie 😜 . 3. Tahan lama walau anda makan dan minum. Tidak perlu touch up lagi dan lagi, bibir anda akan sentiasa cantik . 4. Tidak mengeringkan bibir. Istimewanya Dollanis Love Lipcremes ini adalah ianya tidak mengeringkan langsung bibir. Percaya tak? . 5. Color light yang cantik dan menarik untuk kulit orang Asia jadi anda tak akan kelihatan pucat lesi ketika memakai love colors . 6. Harga yang murah dan mampu milik. 1 kotak hanya RM50 dan didatangkan dengan 3 color yang menarik. Hanya dengan RM50 anda dapat bertukar tukar ‘makeup look’ yang berbeza setiap hari . Cukup ke 6 sebab ini untuk anda mencuba Dollanis Loe Collection Lipcremes? 😉 . .#dollanislovecollections #nudecollectiondollanis #nude #nudelipmatte #nudecollections #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #dollanis #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya
abaikan jari kontot i, tapi focus pada kulit tangan i, betapa putihnya uolls😍😍😍 , jadi ketagih nak putih tetiba😂, ek eleh sapu losyen je wei, sebelum ni dok tngok cara putihkan kulit guna losyen vaseline dengan krim kencantikan safi tu, angpa tau dak leceh guna benda alah tu???!😂 , ya la wei krim tu susah nak blend kt tngn iolls ni haa, last2 tk pakai pun sbb sejenis nak cepat !😔
nasib baik wei jumpa mystic scent ni haaa lembut jaa sapu kt tngn senang blend bau wangi pulak tu, putih lepak2 jgn ckp lah😝
.
RM30 pun dh boleh putih hokeyy😄

www.wasap.my/60176732648/losyenperfume
.
#mysticscent
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
abaikan jari kontot i, tapi focus pada kulit tangan i, betapa putihnya uolls😍😍😍 , jadi ketagih nak putih tetiba😂, ek eleh sapu losyen je wei, sebelum ni dok tngok cara putihkan kulit guna losyen vaseline dengan krim kencantikan safi tu, angpa tau dak leceh guna benda alah tu???!😂 , ya la wei krim tu susah nak blend kt tngn iolls ni haa, last2 tk pakai pun sbb sejenis nak cepat !😔 nasib baik wei jumpa mystic scent ni haaa lembut jaa sapu kt tngn senang blend bau wangi pulak tu, putih lepak2 jgn ckp lah😝 . RM30 pun dh boleh putih hokeyy😄 www.wasap.my/60176732648/losyenperfume .#mysticscent #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #dollanis #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya
Tipu la kalau tak suka losyen putih abadi! Ketagih nak putih 😋
Sapu losyen jer pun. Tak caya sudah. Tak paksa pun werk 😜😜😜
RM30 pun dah boleh putih. Mcm snowhite gittchewwww!
.

#mysticscent
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
Yay sangat kan warna ni. 3minis nude collections, special with box! Sangat cantik 😍

_
Yang ni code 03 😘 
_
Whatsapp
www.wasap.my/60176732648/nudecollections

#nudecollectiondollanis
#nude
#nudelipmatte
#nudecollections
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
Harga runtuh NAY! Glow Cushion Blush macam Adira Salahudi pakai ni tinggal RM40 sahaja, promosi tinggal lagi 2 hari lagi. Melepas rugii lerrr. Tahan lama, wangi dan natural ❤️ Jimat RM9.90

Pilih warna yang nak kemudian terus klik link 👇🏻 www.wasap.my/601123059400/blusheroffer

Harga sekali postage : RM48 sm / RM51 ss
Nak lagi harga kasih sayang bincang tepi, siap kasi freegift lagi😜
.
Nayoriginal
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
#blusher
Harga runtuh NAY! Glow Cushion Blush macam Adira Salahudi pakai ni tinggal RM40 sahaja, promosi tinggal lagi 2 hari lagi. Melepas rugii lerrr. Tahan lama, wangi dan natural ❤️ Jimat RM9.90 Pilih warna yang nak kemudian terus klik link 👇🏻 www.wasap.my/601123059400/blusheroffer Harga sekali postage : RM48 sm / RM51 ss Nak lagi harga kasih sayang bincang tepi, siap kasi freegift lagi😜 . Nayoriginal#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya #blusher
Love tak dengan semua produk yang kite jual? Love sikit ❤️
.
Nak belanja hampa freegift dan freepostage dengan setiap pembelian tau. 
Baru la so koreannnn
.
.
Am so inlove dengan benda alah warna warni mcm unicorn. 
Kena dengan jiwa.
Bila kena dengan jiwa, meluncurrr lajiuuuu je stok pun 🏄🏼‍♀️ kehkeh .
www.wasap.my/60176732648
.
#Nayoriginal
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#dollanis
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
#blusher
Love tak dengan semua produk yang kite jual? Love sikit ❤️ . Nak belanja hampa freegift dan freepostage dengan setiap pembelian tau. Baru la so koreannnn . . Am so inlove dengan benda alah warna warni mcm unicorn. Kena dengan jiwa. Bila kena dengan jiwa, meluncurrr lajiuuuu je stok pun 🏄🏼‍♀️ kehkeh . www.wasap.my/60176732648 .#Nayoriginal #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #dollanis #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya #blusher
PROMOSI SAH SEHINGGA 7/11/2017! 
Nay! Air Blush Cushion (blusher)
.
Promo price : RM40.00 
Normal price : RM49.90 
Jimat RM9.90!
.
.
Nak lagi best ira nak bagi freegift dan freepostage 😋
.
huhu, cepat dan mudah kalau nak bersiap dengan blusher ni! 
Nak lagi cepat
.
whatsapp 0176732648
.
.
#Nayoriginal
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
#blusher
PROMOSI SAH SEHINGGA 7/11/2017! Nay! Air Blush Cushion (blusher) . Promo price : RM40.00 Normal price : RM49.90 Jimat RM9.90! . . Nak lagi best ira nak bagi freegift dan freepostage 😋 . huhu, cepat dan mudah kalau nak bersiap dengan blusher ni! Nak lagi cepat . whatsapp 0176732648 . .#Nayoriginal #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya #blusher
Disebabkan ramai yang nak promosi blusher ni, meh ni nak buat promosi nah. RM40 exclude postage. Jimat RM9.90 (harga asal RM49.90), hampa pakai ni tayah makeup teruk2 dah comei segak macam korean 😍❤️ Promosi sah sehingga 7/11/2017 ataupun selagi stock masih ada

Nak order 👇🏻
0176732648
.
#Nayoriginal
#dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#makeup
#business
#trndnl
#perbadananputrajaya
#putrajaya
#blusher
Disebabkan ramai yang nak promosi blusher ni, meh ni nak buat promosi nah. RM40 exclude postage. Jimat RM9.90 (harga asal RM49.90), hampa pakai ni tayah makeup teruk2 dah comei segak macam korean 😍❤️ Promosi sah sehingga 7/11/2017 ataupun selagi stock masih ada Nak order 👇🏻 0176732648 .#Nayoriginal #dropship #dropshipwanted #dropshipmalaysia #codputrajaya #presint8 #agentneeded #popular #instagood #photooftheday #instamood #picoftheday #style #makeup #business #trndnl #perbadananputrajaya #putrajaya #blusher